Creatieve activiteitenkoffer - Seaside delights

Knutselbox met 6 verschillende knutselactiviteiten en alle benodigdheden

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1076

Dit is een zeer complete set met 6 creatieve activiteiten en vele projecten in onderwater thema: collage, kleuren, mozaïeken, knippen, montage, en schilderen . Er is voor elk wat wils!

Urenlange knutselpret met verschillende creatieve technieken en activiteiten om te ontdekken en je onder te dompelen in de wondere wereld van de zee. Alle accessoires zijn aanwezig, zodat je kind elk van de activiteiten kan uitvoeren zonder extra spullen nodig te hebben.

26,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09294

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKnutselen met papier
Leeftijdvanaf 3 jaar
ThemaOceaan en zeedieren

Multi-activiteitenkoffer Seaside delights van DJECO boordevol knutselactiviteiten en projecten voor uuuuren van creatie en fun. Inclusief 6 activiteiten om te ontdekken. Al het materialen is inbegrepen + 1 verklarend boekje beschrijft elke activiteit stap voor stap.

Inhoud knutseldoos: Lijmen: 1 geïllustreerde kaart (21 x 28cm), 2 voorgesneden vellen dik karton, 6 pompons, 2 googlyogen, 1 tube lijm.
Inkleuren: 2 geïllustreerde kaarten (21 x 28 cm), 1 vel stickers, 3 waskrijtjes met dubbele punt (6 kleuren).
Decoupage: 4 geïllustreerde vellen (21 x 28cm), 1 veiligheidsschaar, 8 googly ogen.
Mozaïeken: 2 dikke, gevormde platen (21 x 28 cm), 3 vellen mozaïekstickers in metallisch schuim.
Rub-down transfers: 1 grote geïllustreerde kaart (28 x 63cm), 2 transfer vellen.
Torens: 3 vellen geïllustreerd en voorgesneden dik karton, 1 vel stickers (21 x 28cm).

Aanbevolen leeftijd: 3 tot 6 jaar

Afmetingen doos: 29 x 23 x 6 cm

Design: Julie gore

_

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vindt vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!