300 st puzzel Insecten

Geweldige puzzel Insecten - 300 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER044

Crocodile Creek 36 dieren (16)

Leg de 300 stukjes aan elkaar en je ontdekt 36 verschillende kriebelige beestjes: van een lange duizendpoot tot een dunne wandelende tak ... deze boeiende puzzel is prachtig geïllustreerd en zorgt voor uren puzzel-plezier voor jong én oud, mama en papa mogen dus gerust mee puzzelen!

17,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 384068-4**

TypeKinderpuzzels
Leeftijdvanaf 8 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken
Thema's en onderwerpenDieren

Fascinerend, uitdagend & leerrijk tegelijk. Deze grote puzzel van het populaire Crocodile Creek bestaat maar liefst uit 300 stukjes en toont 36 verschillende grote en kleine insecten... ken jij ze allemaal? De puzzel komt in een stevige kartonnen doos en op de achterkant van het deksel staan alle benamingen van deze geweldige dieren op. Zo is het niet alleen leuk om te puzzelen maar leer je meteen ook bij.

Aantal stukjes: 300

Afmetingen: puzzel 51 x 68,5 cm - doos 28 x 28 x 4,5 cm

Leeftijd: 8+

Illustrator: Jonathan Woodward

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27.927.94.41.13
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen & puzzels maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.
Collectie Crocodile Creek 36 dieren
Inspiratie en stories