Knikkerbaan Badplezier - groot waterlabyrint

Staat: Nieuw product

Haba

HAB025

Dit is echt badplezier in XXL-formaat!
 
Terwijl hij vrolijk ratelt, baant de waterbal zich een weg door het grote waterlabyrint. Hij raast over de baanstukken, valt in de kantelemmer en rolt er weer uit. Hij tolt door de spiraalbocht en in het schoepenrad. Wie dat wil, kan met behulp van de gieter de baanstukken en de trechter met water vullen en het er in een handomdraai weer laten uitstromen.

54,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302824

CollectieKnikkerbaan Badplezier
TypeBadspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Superleuke waterknikkerbaan van Haba, dit is speelgoed dat je kindje moeiteloos in bad zal doen springen. Eenvoudig met zuignappen te bevestigen waterparcours. Alle elementen van de serie knikkerbaan Badplezier passen flexibel in elkaar.

Inhoud van de set: 1 trechter, 1 spiraalbocht, 1 kantelemmer, 1 schoepenrad, 4 baanstukken, 1 rode kleutergieter, 1 waterbal en 2 ballen.

Materiaal: kunststof en rubber.

Afmetingen trechter ø 13,5 cm, H 17 cm, spiraalbocht 20 x 15 x 12 cm B 15 - doos: 40,5 x 20 x 15,5 cm

Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
40.620.316.10.946
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!