Knikkerbaan Badplezier - groot waterlabyrint

Staat: Nieuw product

Haba

HAB025

Dit is echt badplezier in XXL-formaat!
 
Terwijl hij vrolijk ratelt, baant de waterbal zich een weg door het grote waterlabyrint. Hij raast over de baanstukken, valt in de kantelemmer en rolt er weer uit. Hij tolt door de spiraalbocht en in het schoepenrad. Wie dat wil, kan met behulp van de gieter de baanstukken en de trechter met water vullen en het er in een handomdraai weer laten uitstromen.

54,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302824

TypeBadspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Superleuke waterknikkerbaan van Haba, dit is speelgoed dat je kindje moeiteloos in bad zal doen springen. Eenvoudig met zuignappen te bevestigen waterparcours. Alle elementen van de serie knikkerbaan Badplezier passen flexibel in elkaar.

Inhoud van de set: 1 trechter, 1 spiraalbocht, 1 kantelemmer, 1 schoepenrad, 4 baanstukken, 1 rode kleutergieter, 1 waterbal en 2 ballen.

Materiaal: kunststof en rubber.

Afmetingen trechter ø 13,5 cm, H 17 cm, spiraalbocht 20 x 15 x 12 cm B 15 - doos: 40,5 x 20 x 15,5 cm

Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
40.620.316.10.946
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.