George speelset - Peppermint multi mix

Kinder badspeelset met diertjes uit zacht EVA schuim

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3755

In bad met LIEWOOD ❤ (67)

Tijd voor een badje? Vergeet deze George speelset niet! Dit drijvende badspeelgoed stimuleert actief en fantasierijk spel met zijn in elkaar passende stukken.

Zet de dieren op het eiland, plak ze aan de zijkanten van het bad, doucheraam of aan de badkamertegels als die nat zijn voor extra speelplezier.

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14309-7392-ONE SIZE-CU

TypeBadspeelgoed
PrintsPeppermint
KleurMeerkleurig

Kinder badspeelset George Peppermint multi mix bestaat uit zeven LIEWOOD dierenvrienden, een eiland en een boot. Een leuke set badspeelgoed om heerlijk mee in het water te spelen.

Materiaal: 100% EVA Schuim met CE-label
Afmetingen: Kat: hoogte 11,5 cm - breedte 7,2 cm - diepte 1 cm
Konijn: hoogte 12 cm - breedte 7,2 cm - diepte 1 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie In bad met LIEWOOD ❤
Inspiratie en stories