marionnette 'Roi grenouille'

knotsgekke handpop 'Kikkerkoning'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ26154a

Poppenkast spelen met HABA (35)

Wat gebeurt er als een prinses een kikkerkoning kust? Kan jij het verhaal verder vertellen? Deze knuffelige handpop wordt snel de...

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Wat gebeurt er als een prinses een kikkerkoning kust? Kan jij het verhaal verder vertellen? Deze knuffelige handpop wordt snel de lievelingsvriend van fantasierijke dromers. Perfect voor een eerste rollenspel en kleine toneelstukjes. Eerst is mama of papa de meester van de handpop, later kunnen kids zelf het verhaal van de kikkerkoning vertellen! Met knisperpapier in de bek als verrassingseffect! Vanaf 1,5 jaar. Materiaal: polyester.

Leeftijdvanaf 18 maanden
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
127180.076
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300490

Collectie Poppenkast spelen met HABA
Inspiratie en stories