Konijn - Pull & Hop

Staat: Nieuw product

Kid O

KZ29687

Dé kleur van het jaar 2022: BRIGHT SKIES (342)

Kid O maakt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit dat creativiteit aanwakkert en zin geeft om te ontdekken. Het design prikkelt jonge hersenen,...

37,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 18 maanden
Kid O maakt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit dat creativiteit aanwakkert en zin geeft om te ontdekken. Het design prikkelt jonge hersenen, waardoor ze hun aangeboren genialiteit laten zien en hun verbeelding de vrij loop kunnen laten.

Dit konijntje zoekt een vriendje om mee te wandelen, ga jij mee? Niet alleen kunnen jullie samen op avontuur, maar jullie gaan ook leren lopen als de beste!

Kid O neemt speelplezier en veiligheid heel serieus, en laat al het speelgoed testen door onafhankelijke laboratoria, conform Amerikaanse en Europese veiligheidsrichtlijnen. Alle producten zijn vrij van PVC, BPA, lood en ftalaten.

Geschikt voor wandelaars vanaf 18 maanden.

Kid O - Pull & Hop Bunny from Kid O Toys on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.218.512.20.52
Super kindvriendelijk en mooi om te zien: dat is Kid O . Het merk staat voor een prachtige speelgoedlijn die de zintuigen en verbeelding prikkelt. De vormen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te hanteren zijn door kleine handjes. De wielen van de voertuigen zijn van rubber en rollen zonder krassen over elke ondergrond. Kid O maakt leerrijk speelgoed dat ook mooi staat in een modern interieur. Het zal ouders met een zwak voor design zeker bekoren!
Collectie Dé kleur van het jaar 2022: BRIGHT SKIES
Inspiratie en stories