Allerkleinsten: hypoallergene douchegel - Sprankelend Plezier - 355 ml

Little Ones Hypoallergene douchegel - Sprankelend Plezier - 355 ml

Staat: Nieuw product

Attitude

DM522

Deze sprankelende douchegel bevat enkel geruststellende ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zit bovendien in een superleuke verpakking!

Sprankelend Plezier douchegel van Attitude is hypoallergeen, schuimt lekker en zorgt voor elke keer weer voor een proper gewassen kapoen!

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Natuurlijke douchegel Sprankelend Plezier van Attitude, uit de Little Ones-lijn. Speciaal ontwikkeld om zacht voor de huid te zijn. Deze Little Ones-douchegel is speciaal gemaakt voor kindjes en bestaat uit enkel natuurlijke en veilige ingrediënten die het veilig maken om deze zeep tijdens een spetterend badje van je kleine waterrat te gebruiken.

Inhoud: 355 ml

Gebruiksaanwijzing: laat een kleine hoeveelheid zeep op het lichaam schuimen, daarna afspoelen.

____

De Attitude Little Ones is een lijn met verschillende verzorgingsproducten speciaal voor jonge kindjes en hun ouders, eigenlijk voor heel het gezin. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, vrij van schadelijke of giftige stoffen. Helpt mee aan een gezond bestaan van jouw schattebout!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.43
Attitude - We worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos, billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers. Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.

product referentie :41209