Magisch badboek - Prinses

Staat: Nieuw product

Haba

HAB514

Magie in bad! De prenten in dit badboek worden in het water volledig zichtbaar.

Leuk badspeelgoed dat elke keer weer zorgt voor erg veel plezier en afwisseling in het badmoment van je kleintje. Pagina na pagina kan je kleintje leuke prinses details ontdekken.

6,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304706

TypeBadboekjes
Leeftijdvanaf 10 maanden

Haba badboek Prinses zorgt voor magisch badplezier – letterlijk, want de afbeeldingen worden pas volledig zichtbaar, als de pagina’s nat worden. Dan kunnen de kleintjes pagina na pagina spannende details rond het sprookjes thema ontdekken.

Een uniek en leuk geschenk voor bijvoorbeeld de eerste verjaardag. Ook nog andere thema's beschikbaar.

Afmetingen: 2 x 14 x 14 cm
Materiaal: kunststof
Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
141140.02
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.