Reukwater Goghina voor baby's 150ml

Staat: Nieuw product

Linea MammaBaby

MCH067

Goghina - the flower

Geurend lichaamswater met natuurlijke extracten van calendula (goudsbloemen) dat de huid van je kind verfrist door onmiddellijk een gevoel van zachtheid en reinheid te geven.

De unieke geur van Linea MammaBaby Scented Baby Water doet denken aan de heerlijke geur van kinderen direct na het baden, maar heeft ook een licht nostalgisch vleugje: herinneringen en warme gevoelens, zijden jurkjes en chique plekjes.

Naast de iconen van de talkgeuren bedacht Linea MammaBaby zijn eigen baby reukwater: de toon is direct en oprecht, vol van de tederheid van Moeders en de onschuld van Baby's.

Het geurwater bevat geen alcohol en is geschikt voor de meest delicate en gevoelige huid van baby's. Het houdt de huid zacht en geparfumeerd.

Te gebruiken na het baden of na de luierwissel. Verdamp het product en zorg ervoor dat je niet rechtstreeks naar het gezicht van het je kind wijst.

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LM16009 * ** 02/2021

  • extracten van organische landbouw
  • alcoholvrij
  • parabenen-vrij
  • geen kleurstoffen
  • geen PEG (polyethyleen glycol)
  • getest op chroom, kobalt en nikkel
  • cruelty-free
  • bedacht en gemaakt in Italië

Inhoud: 150 ml

12 maanden houdbaar na opening.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4.5214.50.22
Linea MammaBaby is het nieuwste merk van Olcelli Farmaceutici srl, een Italiaans bedrijf dat al meer dan 70 jaar actief is in de farmaceutische sector. Linea MammaBaby is een geheel nieuwe reeks met reinigings- en cosmetische producten dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen, maar ook perfect voor volwassenen is. Het is een liefdesproject geboren uit de drang om een product van topkwaliteit te maken dat tegelijkertijd harmonieus is voor het milieu en voor families. Het hele assortiment producten is  gemaakt van natuurlijke extracten uit de biologische landbouw, allemaal dermatologisch getest door de University of Ferrara-Center of Cosmetology. Getest op nikkel, chroom en kobalt. Kleurstof-, PEG-, parabenen-, Sodium Lauryl Sulphate (SLS)- en Sodium Laureth Sulphate (SLES)-vrij. De geuren zijn zonder allergenen. Alle producten zijn in een simpele maar aantrekkelijke verpakking gestopt zodat ze meteen herkend worden door kinderen.