ravissante maison à formes

schattige huisjes vormendoos

Staat: Nieuw product

Kid O

KZ29614

Kid O maakt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit dat creativiteit aanwakkert en zin geeft om te ontdekken. Het design prikkelt jonge hersenen,...

37,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5010368

Kid O maakt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit dat creativiteit aanwakkert en zin geeft om te ontdekken. Het design prikkelt jonge hersenen, waardoor ze hun aangeboren genialiteit laten zien en hun verbeelding de vrij loop kunnen laten.

Je kleintje leert moeiteloos vormen herkennen en traint zijn hand-oog coördinatie door de kleurrijke vormen door ramen, deuren of zelfs de schoorsteen te duwen. Ook gewoon leuk om met het huisje en de blokjes te spelen en te experimenteren. De spiegeldeur is een grappige extra uitdaging voor kleine speelvogels.

Kid O neemt speelplezier en veiligheid heel serieus, en laat al het speelgoed testen door onafhankelijke laboratoria, conform Amerikaanse en Europese veiligheidsrichtlijnen. Alle producten zijn vrij van PVC, BPA, lood en ftalaten. Materiaal: kunststof en magneetjes.
Geschikt voor kleine puzzelwonders vanaf 1 jaar.

Kid O - Sort a Shape House from Kid O Toys on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1419150.35
  • Door Ria S.
  •  de 05/04/2019
xxxxx
Super kindvriendelijk en mooi om te zien: dat is Kid O. Het merk staat voor een prachtige speelgoedlijn die de zintuigen en verbeelding prikkelt. De vormen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te hanteren zijn door kleine handjes. De wielen van de voertuigen zijn van rubber en rollen zonder krassen over elke ondergrond. Kid O maakt leerrijk speelgoed dat ook mooi staat in een modern interieur. Het zal ouders met een zwak voor design zeker bekoren!