Allerkleinsten: schuimende handzeep - Sprankelend Plezier - 295 ml

Schuimende Little Ones handzeep - Sprankelend Plezier - 295 ml

Staat: Nieuw product

Attitude

DM504

Sprankelend plezier, dat zegt genoeg. Kleine handjes, een beetje vuil, gewoon of heel vuil worden weer helemaal proper en zacht met deze natuurlijk handzeep uit de Little Ones lijn van het ecologisch merkje Attitude.

5,51 €

Zet op mijn verlanglijstje

Kleintjes zullen met plezier hun handjes wassen met deze verkwikkende frisse zeep van Attitude met de prachtige naam: Sprankelend plezier! Deze zacht schuimende wasschuim uit de Little Ones-lijn zal kleine handjes schoon en zacht achterlaten met een delicate geur van perennectar. Mmmm, dat ruikt lekker!

Gebruiksaanwijzing: een kleine hoeveelheid tussen de handen wrijven en uitspoelen.
Voor uitwendig gebruik. Bevat alleen geruststellende ingrediënten.

Inhoud: 295 ml

____

De Attitude Little Ones is een lijn met verschillende verzorgingsproducten speciaal voor jonge kindjes en hun ouders, eigenlijk voor heel het gezin. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, vrij van schadelijke of giftige stoffen. Helpt mee aan een gezond bestaan van jouw schattebout!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.160.060.37
Attitude - We worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos, billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers. Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.

product referentie :44009