Speelse stapelkubussen - Les Popipop*

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ22123

Moulin Roty - Les Popipop collectie (14)

Ken jij Les Popipop van Moulin Roty al? De aap, antilope, giraf, leeuw, olifant, panter en uil popelen om vriendjes te worden met je...

21,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieLes Popipop
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar
Ken jij Les Popipop van Moulin Roty al? De aap, antilope, giraf, leeuw, olifant, panter en uil popelen om vriendjes te worden met je kleine spruit!
Ze dansen rond op de kleurrijke stapelkubussen in verschillende maten. De zijden van de 10 kartonnen kubussen hebben verschillende tekeningen om te ontdekken en herkennen. Baby'tjes kunnen urenlang stapelen en bouwen, er lijkt geen einde te komen aan de hoge toren! Materiaal: karton. Vanaf 1 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.514.514.50.7
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Moulin Roty - Les Popipop collectie
Inspiratie en stories