Baby borstel in beukenhout en organisch katoen

Staat: Nieuw product

Nobodinoz

NOB052

Nobodinoz So Cute So Natural collectie (33)

Verzorg de fragiele haartjes van je baby met deze exra zachte babyborstel. Geef je baby een zachte hoofdmassage waar hij/zij vast en zeker zal van genieten dankzij het extra zachte geitenhaar. Met comfortabel handvat gemaakt van onbehandeld beukenhout waardoor de borstel een matte en elegante afwerking heeft.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2000000107998

CollectieSo Cute collection
TypeBabyverzorging

100% natuurlijk hout en  extra kwalitatief geitenhaar.

Met gouden Nobodinoz merkje.

Opgelet : het hout is niet vernist dus week het hout niet.

Om de haren te reinigen is het aanbevolen om de haren te masseren met een druppeltje milde shampoo en daarna af te spoelen. Het is aanbevolen om de borstel omgedraaid neer te leggen terwijl hij droogt, zo loopt het vocht niet op het houten handvat. Pas op dat je alleen de haren nat maakt en niet het hout.

Certificatie: OEKO-TEX CLASS 1 gecertificeerde stoffen, veilig voor baby's huid, goed voor de planeet

Afmetingen: 15 x 3.9 cm

Materialen: beukenhout, organisch katoen

Made in Germany with care

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.040.020.150.1
De bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het design label Nobodinoz. Wanneer je aan Barcelona denkt, denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria,…. Kortom: aan een stevige portie Spaans temperament.     Laat nu net kleur, creativiteit, passie, karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. Zo doet de uitstraling van dit merk zowel jong als oud genieten. Rugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s,... worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Er rest nog maar één ding om te doen: gewoon mixen & matchen!
Collectie Nobodinoz So Cute So Natural collectie
Inspiratie en stories