Set van A5 schriftjes ruimte

Coole set van A5 schriftjes - Ruimte

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC119

Apollo 11 inspiratie (142)

Op school of kantoor, in je handtas? Dit setje met 2 schriftjes uit de nieuwe back-to-school collectie van A Little Lovely Company komt altijd van pas.

Je kan er al je buitenaards goede ideeën in schrijven of prachtige (ruimte)reizen plannen...

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STNBSP05

CollectieBack to school
TypePapierwaren
KleurBlauw
A Little Lovely Company figuurRuimte

Leer alle planeten uit je hoofd door ze op te schrijven in deze handige schriftjes met ruimte design! De schriftjes hebben een zachte kaft en pagina’s met lijntjes. Handig om thuis te gebruiken, onderweg of op school samen met de stoere ruimte rugzak. Verzamel ook de ruimte rugtas en drinkfles zodat je optimaal voorbereid bent op iedere (ruimte)reis.

Papierformaat: A5
Afmetingen: 14,8 x 21 x 0,5 cm
Aantal pagina’s: 96
Materiaal: FSC certified paper (MIX)

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories