Duikelaartje - Koala

Wiebelende koalabeer met belletje om mee op de grond te spelen

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER545

Mini cadeautjes, maxi pret! (502)

Hoe cute is deze koala? Hij houdt ervan om geduwd, getrokken of neergehaald te worden - de duikelaar staat altijd weer op voor meer plezier! Wil jouw baby meespelen?

Ideaal speelgoed voor beginnende kruipers of tummy time leuker te maken.

27,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3711001

TypeDuwspeelgoed
KleurGrijs
Thema's en onderwerpenDieren
DiertjesKoala

Duikelaartje Roly Poly de Koala van TIGER TRIBE is geïnspireerd op een van de meest geliefde dieren uit Australië. Het is een perfect speeltje om op de grond mee te spelen. Koala's wiebelende verschijning verleidt kleintjes om uit te grijpen en te duwen. De repetitieve actie verbetert de hand-oog coördinatie en de fijne motoriek, actie/reactie speelgoed is altijd een hit bij de allerkleinsten. De ronde, verzwaarde onderkant zet hem altijd weer rechtop voor nog meer plezier. Inclusief rinkelend belgeluid, voor extra zintuiglijke stimulatie. Tot slot bieden koala's oren een goede grip voor kleine handjes.

Leeftijd: vanaf 3 maanden

Materiaal: lichaam ABS kunststof, oren TPE rubber - vrij van ftalaten, PVC, cadmium, BPA en lood

Afmetingen: 13 x 11 cm

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories