Trekdier poedel in hout

Geestig trekdier poedel in hout

Staat: Nieuw product

Janod

JS462

Zie je die vrolijke roze poedel al achter je kleintje waggelen? Deze dame bestaat volledig uit hout, draagt een belletje rond haar nekje en heeft een roze - welke kleur anders ;-) - nylon les zodat je haar makkelijk met je mee kan nemen.

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J08217

Janod houten trekdier My Dog Poedel met nylon touwtje, een belletje en metalen as voor de wielen die niet centraal staat zodat de hond lekker waggelt terwijl hij vooruit getrokken wordt en het belletje rinkelt. Er zitten transparante rubberen ringen rond de wieltjes zodat ze de vloer niet beschadigen.

Leeftijd: 1-3 jaar
Materiaal: Chinees kersenhout voor de wieltjes, rubberhout voor het lichaam
Afmetingen: 14,5 x 6,7 x 10,8 cm

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.18
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!