gezelschapsspel 'Mijn eerste spellen: Bubbelneus'

Staat: Nieuw product

Haba

Mijn eerste spellen van HABA (10)

Badhaas Bubbelneus is met zijn twee eendjes in het bad aan het plonsen. Plotseling verdwijnt zijn speelgoed onder het badschuim. Waar zijn de...

12,50 €

Add to my wishlist

Badhaas Bubbelneus is met zijn twee eendjes in het bad aan het plonsen. Plotseling verdwijnt zijn speelgoed onder het badschuim. Waar zijn de emmer, de walvis en de boot? Wie de kleuren en symbolen op de juiste volgorde weet te leggen, kan het haasje helpen om alles terug te vinden. Een schattige spelletjesverzameling over de badhaas en zijn badkuip.

Met een geweldige 3D-opbouw en geheugen-, raad- en woordspel. Dit spel bevordert het eerste begrip van spelregels, het herkennen en benoemen van kleuren en symbolen en het geheugen. Vanaf 2 jaar, van 2 tot 4 spelers.


Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
152300.47
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :301335/301336

Collectie Mijn eerste spellen van HABA
Inspiratie en thema's