Spannend acrobaten behendigheidsspel

Staat: Nieuw product

Janod

JS318

Help jij de sterke acrobaten om hun stoere pose zo lang mogelijk vol te houden? Denk goed na, en plaats je pionnen zo dat de toren niet omvalt!

29,99 €

23,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02757

SamenstellingenHout
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar
Korting- 40 %

Gooi met de dobbelstenen en plaats je acrobaten vervolgens strategisch om een zo hoog mogelijke toren te maken. De speler die als eerste de toren doet omvallen, verliest het spel! Het spel bevat 57 acrobaatpionnen van hout, 20 schijven, 3 dobbelstenen en een opbergtas.

Geschikt voor 2 - 8 spelers tussen 5 en 10 jaar.
Afmetingen schijven: 10,5 x 10,5 cm. Afmetingen acrobaten: 1,3 x 1,3 x 3,5 cm.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.240.050.240.89
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.