Houten stapelspel - Edutotem

Kleurrijk opsteekspel uit hout, vanaf 3 jaar

Staat: Nieuw product

Janod

JS415

Een stapelspel waar je instant vrolijk van wordt? Dat is Edutotem!

Vrolijke totems in felle kleurtjes lachen je tegemoet. Een reuze leuk - en bovendien lekker educatief- opsteekspel van het Franse speelgoedmerk Janod.

29,99 €

23,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J05331

SamenstellingenHout
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 40 %

Met zijn 12 designs en 52 houten stukken is dit spel ideaal om de observatie skills en fijne motoriek van je kleine speelvogel bij te schaven. Zet de kaartjes op het houten plankje en reconstrueer de totems met de blokjes. Ook leuk om spelenderwijs kleuren en vormen te oefenen.

Materiaal: basis multiplex, blokjes in beukenhout, kaartjes in stevig karton - met FSC label en afgewerkt met verf op waterbasis
Leeftijd: 3-6 jaar
Materiaal: hout
Afmetingen: 24,5 x 8 x 20,5 cm

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.54
  • Door Anonymous A.
  •  de 19/11/2019
groeit mee
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.