Houten stapelspel - Oceaan

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS133

Wat een kleurrijk stapelspel in oceaan thema! Lukt het jou om de walvis, schelp, inktvis en andere vissen om elkaar te stapelen? Heb jij een favoriet diertje? 

Je kan deze diertjes ook als decoratie in de kinderkamer gebruiken of los mee spelen. Sowieso een hit dus!

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PMWT004

SamenstellingenHout
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
KleurMeerkleurig

Houten stapelspel in oceaan thema van Petit Monkey. Om op elkaar te stapelen of de hoogste toren mee te bouwen. Dit spel bestaat uit 7 oceaandieren waaronder een inktvis, walvis en rode krab.

Erg leuk om cadeau te geven, komt in een leuke geschenkdoos en de beestjes zitten in een leuk katoenen opbergtasje zodat je ze mooi bij elkaar kan houden. Of zet je ze liever op een plank om elke dag te bewonderen? Kan ook!

Design: Ilse Weisfelt

Materiaal: multiplex - afgewerkt met verf op waterbasis

Afmetingen: verpakt in een geschenkdoos van 19 x 18,5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19.5183.50.111
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!