Leuk Rijgspel - Op De Boerderij

Staat: Nieuw product

Haba

Vrij rijgen of volgens de opgavenkaarten? Het kan allemaal met dit fijn rijgspel voor kleintjes.

Mini rijgkampioenen kiezen zelf hoe ze aan de slag gaan. Speel je met z'n tweeën, dan kan je ere ook een spannend tastspel van maken en de spelfiguren om de beurt uit het zakje halen.

27,99 €

16,79 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5894

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeRijgspelletjes
Technieken & ambachtenRijgen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Leuk rijgspel van uitstekende kwaliteit Op de boerderij van Haba, leuk om alleen of samen te spelen én je kan er zelfs een voelspel van maken. Lekker divers dus en elke keer garant voor lekker veel speelplezier.

Inhoud: 2 rijgsnoeren met stal, 1 koe, 1 kalf, 1 paard, 1 veulen, 1 klaverblad, 1 bloem, 1 melkbus, 1 hoefijzer, 4 opgavenkaarten en 1 zakje

  • Materiaal: beukenhout
  • Afmetingen: koe 6 cm hoog
  • Leeftijd: vanaf 1,5 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!