Magie - Malicious magus - Koffer met 20 trucjes

Magische trukendoos met verschillende goocheltrucs

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1030

Laat een kever verdwijnen, verander een spin in mooie lieveheersbeestjes... Malicious Magus is een complete set met 20 eenvoudige trucs om kleine leerlingen kennis te laten maken met magie.

32,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09964

TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 6 jaar

Magische trukendoos Malicious magus van Djeco bevat 20 verschillende goocheltrucs ontwikkeld door professionele goochelaars. Deze goochelset ontwikkelt vaardigheid, logica en zelfvertrouwen.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Afmetingen: 21 x 22 x 6 cm
Inhoud: 10 accessoires (plastic & stof), 1 set kaarten en 1 handboek.

--

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!