Sebastian visspelletje - Dino hunter green multi mix

Kinder visspel met hengel en dino's in een mooie doos

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4428

Stijlvol spelen met Liewood (50)

Wil je gaan vissen? Pak je favoriete hengel en kijk hoeveel dino's je kan vangen. Leuk hengelspel dat de hand-oog coördinatie en fijne motoriek van je kind versterkt.

Vang de dino's stuk voor stuk en leer hun namen. Wordt geleverd in een mooie doos die niet veel plaats inneemt in je spelletjeskast, ook perfect als cadeau.

26,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14416 9318

Sebastian hengelspelletje Dino Hunter Green Multi mix uit de speelgoedcollectie van LIEWOOD. Dit behendigheidspel bestaat uit 1 hengel, 8 houten dinosauriërs en komt in een mooie doos.

Materiaal: 100% beukenhout, met CE label
Afmetingen hengel: 30 cm lang - dino's max grootte: 5,6 x 8,5 x 1,0 cm
Onderhoud: enkel proper maken met een vochtige doek - niet onderdompelen in water - aan de lucht laten drogen

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories