Magnetisch doolhof - Dans la jungle

Leuk behendigheidsspel met gekleurde balletjes

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO408

Dans la jungle - Moulin Roty (43)

Zie dat je niet verdwaald geraakt in de jungle doolhof van Moulin Roty! Verplaats de gekleurde ballen in de juiste vakken door de magnetische elementen te draaien om het juiste pad te vinden.

Dit labyrint is ideaal om spelenderwijs te leren tellen en kleuren te ontdekken.

26,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 668100

CollectieDans la jungle
TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 18 maanden

Magnetisch doolhof van Moulin Roty is een leerrijk spel met gekleurde balletjes die je met een magnetisch potlood naar het juiste vak moet brengen.

Dit magnetisch spel komt uit de Dans la Jungle-collectie. Deze collectie draait rond 4 zachtaardige vriendjes die ervan houden om te spelen, plezier te maken en op ontdekking te gaan. Tussen de grote bananenbladeren, diep in de jungle gaan ze op verkenning met de hulp van geluiden kleuren, vormen en verschillende materialen ... stuk voor stuk in een exotisch jasje!

Leeftijd: vanaf 18 maanden
Afmetingen: 24,5 x 24 cm
Materialen: multiplex, ABS-kunststof, polyester & magnetisch ijzer
Onderhoud: reinig met een zachte, vochtige doek

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Dans la jungle - Moulin Roty
Inspiratie en stories