Guitige rammelaar - Olifant

Staat: Nieuw product

Haba

HAB705

Rammelaars van HABA (29)

Toeteretoet! Deze rammelaar fascineert baby’s met boeiende geluidseffecten en mix aan materialen.

De rammelring rammelt vrolijk bij het schudden en past perfect in mini handjes. Het stoffen olifantje met knisperfolie kan verwijderd en gewassen worden.

5,99 €

3,59 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305553

CollectieVoor baby's
TypeRammelaars
Leeftijdvanaf 6 maanden
Korting- 40 %

Guitige rammelaar Olifant van Haba ritselt, rammelt en is een heerlijk stukje babyspeelgoed om je kleinte te entertainen.

Leeftijd: vanaf 6 maanden
Afmetingen: 2 x 9 x 14 cm
Materiaal: polyester
Wasadvies: max 30°C - niet geschikt voor de droogkast - niet strijken

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Rammelaars van HABA
Inspiratie en stories