Houten rammelaar konijn - Après la pluie - Met knisperblaadjes

Interessant grijp- en bijtspeeltje voor baby met 3 stoffen blaadjes

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO349

Après la pluie - Moulin Roty (38)

Rammelen, voelen, kijken, spelen, ... dit babyspeeltje uit de Après la pluie collectie is een mooi kraamgeschenk en fijn eerste speeltje voor je baby.

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715001

CollectieAprès la pluie
TypeRammelaars
KleurRoze

Houten rammelaar konijn Après la pluie is een fijn babyspeeltje dat perfect in de handjes van baby's past. De stoffen konijnenoor is leuk om naar te kijken of aan te voelen en te laten rammelen. In het blaadje zit knipserpapier en het konijnenstaartje rinkelt dankzij het belletje.

Afmetingen: 19 x 19,5 x 1,3 cm
Materiaal: beukenhout en linnen
Leeftijd: vanaf 3 maanden

_

Après la Pluie is een prachtige collectie van Moulin Roty. De schattige figuurtjes zijn bedacht door illustratrice Lucille Michieli en kruipen graag mee met jouw onder de warme lakentjes. Een reeks vol natuurlijke kleuren en materialen.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories