Houten rammelaar met siliconen ring - Pink

Duurzaam kraamcadeau en modern eerste babyspeeltje

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS226

Tummy time musthaves (131)

Wat een leuk eerste speeltje en duurzaam kraamcadeau.

De houten rammelaar is anti-bacterieel dankzij het natuurlijk beukenhout, het reliëf in de siliconen ring is extra welgekomen tijdens het doorkomen van de eerste tandjes of voor kleine bijters :-)

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PMWT021

SamenstellingenHout
TypeRammelaars
KleurRoze

Houten rammelaar Pink met 2 houten en 1 siliconen ring komt uit de prachtige speelgoed collectie van PETIT MONKEY uit Nederland. Het babyspeeltje past perfect in kleine handjes, komt in een mooi doosje en is een prima kraamgeschenk.

Materiaal: beukenhout + ring in voedselveilig siliconen, BPA-vrij
Afmetingen: 10,5 x 4,3 x 4,5 cm
_

PETIT MONKEY - voorheen PSikhouvanjou - heeft collecties die instant tot de verbeelding spreken van zowel kindjes als ouders. Van eye-catching schooltassen tot instagramproof speelgoed en duurzaam kinderservies. Dit Nederlands merk matched perfect met De Kleine Zebra en is een must-see kindermerk voor elke moderne jonge familie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.07
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!
Collectie Tummy time musthaves
Inspiratie en stories