Houten rammelaar - Regenboogknikkers

Staat: Nieuw product

Haba

HAB600

Rammelaars van HABA (29)

Alle kleuren van de regenboog! Dit houten babyspeeltje zal meteen bewonderd worden door je kleine kapoen en dan mogen de handjes aan het werk.

Deze rammelaar fascineert baby’s met zijn draaibare regenboogcirkel in het midden en zet aan tot ontdekken.

9,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305581

CollectieVoor baby's
TypeRammelaars
Leeftijdvanaf 6 maanden
Korting- 40 %

Houten rammelaar Regenboogknikkers van Haba is een klassiek babyspeelgoedje gemaakt uit stevig materiaal en afgewerkt met alle kleurtjes van de regenboog. Dit grijpspeeltje voor baby's bevordert de fijne motoriek en stimuleert het grijpen.

Leeftijd: vanaf 6 maanden
Materiaal: ahorn, beuk
Afmetingen: 9,5 x 9,5 x 1,5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Rammelaars van HABA
Inspiratie en stories