Klankdier slang

Interessant klankdier - Slang

Staat: Nieuw product

Haba

HAB549

Dit muzikaal speeltje is leuk vanaf het prille begin en zelfs grotere kindjes kunnen er niet afblijven. De Haba klankslag rammelt vrolijk als je met haar schudt, zorgt voor het eerste muzikale inzicht en is super makkelijk vast te grijpen voor mini handjes.

Bovendien trekken de felle kleurtjes de aandacht en is het houten speeltje een echte hit bij kleine baby's.

11,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304714

TypeKlankspeelgoed
Leeftijdvanaf 6 maanden

Deze ‘ratelslang’ van Haba is een bijzonder vriendelijk exemplaar en heerlijk eerste houten speelgoed voor kleintjes. Als ze wordt geschud, maakt ze een vrolijk rammelend geluid. Zo ontvoert ze de allerkleinsten al spelend naar de boeiende wereld van klanken.

Afmetingen:  5,5 x 5,5 x 11 cm
Materiaal: hout
Leeftijd: vanaf 6 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
55110.07
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.