Magnifieke rammelaar - Zwaan

Magnifieke rammelaar - Zwaan

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

KZ30512

Ring ring! Deze schattige rammelaar voor de allerkleinsten is handgemaakt en dat zie je. Het prachtige borduursel geeft het speeltje een mooie en...

18,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeBabyspeelgoed
KleurWit
Leeftijdvanaf 6 maanden
Ring ring! Deze schattige rammelaar voor de allerkleinsten is handgemaakt en dat zie je. Het prachtige borduursel geeft het speeltje een mooie en unieke look. Dankzij de handige ingebouwde houten ring kan je baby het makkelijk vasthouden en naar hartelust naar de leuke jingle luisteren!

Diameter ring: 6cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
01600.35
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.