mijn eerste spellen 'Teddy's kleuren en vormen'

mijn eerste spellen 'Teddy's kleuren en vormen'

Staat: Nieuw product

Haba

Mijn eerste spellen van HABA (10)

Als de kinderen een duik nemen in de liefdevol geïllustreerde wereld van Teddy, leren ze spelenderwijs kleuren en vormen kennen. Twee...

12,50 €

Add to my wishlist

Als de kinderen een duik nemen in de liefdevol geïllustreerde wereld van Teddy, leren ze spelenderwijs kleuren en vormen kennen. Twee coöperatieve regelspellen versterken deze vermogens. En niet alleen is het vrij puzzelen heel erg leuk, het bevordert ook de fijnmotoriek en het herkennen van details. Voor 1-4 kleine teddyberen vanaf 2 jaar.


Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.37.116.10.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :5976

Collectie Mijn eerste spellen van HABA
Inspiratie en thema's