Natuurlijke zonnecrème SPF 30 - Vanille - 150 g

Staat: Nieuw product

Attitude

DM617

De zon is leuk maar als je een kleintje hebt weet je hoe belangrijk goede zonnebescherming is. Met deze natuurlijke zonnecrème van Attitude bescherm je je kinderen met een gerust hart dankzij de natuurlijke ingrediënten, waaronder het veiligste minerale filter: niet-nano zinkoxide.

29,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 16004

CollectieLittle Ones / Baby Leaves
TypeZonnecrèmes
Korting- 40 %

Je kind kan zonder zorgen buitenspelen met deze 100% minerale zonnebrandcrème van ATITUDE met een factor van 30 die gemakkelijk aan te brengen is.De zonnecrème is bovendien hypoallergeen en geurt heerlijk naar frisse vanillebloesem.

Gebruiksadvies:

  • 15 minuten voor blootstelling aan de zon royaal aanbrengen op de huid.
  • Zorg ervoor dat je huid goed gehydrateerd is.
  • Niet smeren op een natte huid.
  • Als er nog steeds een witte laag zichtbaar is, blijf dan wrijven om het beter te verdelen.
  • Breng opnieuw aan na elke 2 uur normale activiteit, na 40 minuten zwemmen of zweten en onmiddellijk na het drogen van de handdoek.

Inhoud tube: 150 ml

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
71650.16
Attitude is een Canadees bedrijf dat is gebouwd op innovatie en verbeeldingskracht: volledig natuurlijke producten voor persoonlijke verzorging en huishoudelijk gebruik van de hoogste kwaliteit, met de minste impact op ons gezin en de planeet.Samenwerken naar een meer ecologisch levenWe worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos , billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers . Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.