Prachtig dobbelspel - Felix de vos

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (118)

Felix de Vos en zijn vriendjes spelen graag verstoppertje! Maar wie verstopt zich achter welke struik? Met een goed geheugen en wat geluk van de dobbelsteen kun je zijn vriendjes terugvinden en zo de drie felbegeerde klaverblaadjes verzamelen! Wie zoekt die vindt!

9,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303267/303268

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Felix de Vos is een beestig dobbel- en geheugenspelletje met eenvoudige spelregels zodat je snel plezier aan het spel beleeft en toch blijft het iedere ronde even spannend. Goed om de concentratie en het herkenningsvermogen van je kindje te oefenen en leuk om met heel de familie te spelen.

Inhoud van de speldoos:  1 Felix de Vos, 2 grote struiken, 8 kleine struiken, 1 dobbelsteen, 10 klaverblaadjes en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Aantal spelers: 2-4.

Spelduur: 5-10 minuten.

Materiaal: hout en karton

Geschikt voor spelers van 4 - 99 jaar.

Waarschuwing. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en eventueel verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.53.8120.21
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories