Reisset met bio babyverzorgings producten 4x100ml

Staat: Nieuw product

Linea MammaBaby

MCH068

Linea MammaBaby dacht zijn biologische verzorgingsproducten te beschermen in een kleine handtas, net zoals moeders hun kinderen in de buik beschermen tijdens de zwangerschap.

Sapone Baby, Bagno Baby, Doccia Shampoo Baby, Olio di Mandorle Dolci Baby: alle producten in deze handige toilettas hebben een verhaal, vier vrienden voor het leven nemen de schijnwerpers in Linea MammaBaby-sprookjes.

24,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LM16014

Het reissetje bevat 4x 100ml babyzeep, babybad, babyshampoo en baby olie.

Deze Linea MammaBaby producten zijn kleinschalig, geschikt voor op reis en perfect als kraamcadeau voor pasgeborenen.

Inhoud: 4 x 100 ml

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19155.50.65
Linea MammaBaby is het nieuwste merk van Olcelli Farmaceutici srl, een Italiaans bedrijf dat al meer dan 70 jaar actief is in de farmaceutische sector. Linea MammaBaby is een geheel nieuwe reeks met reinigings- en cosmetische producten dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen, maar ook perfect voor volwassenen is. Het is een liefdesproject geboren uit de drang om een product van topkwaliteit te maken dat tegelijkertijd harmonieus is voor het milieu en voor families. Het hele assortiment producten is  gemaakt van natuurlijke extracten uit de biologische landbouw, allemaal dermatologisch getest door de University of Ferrara-Center of Cosmetology. Getest op nikkel, chroom en kobalt. Kleurstof-, PEG-, parabenen-, Sodium Lauryl Sulphate (SLS)- en Sodium Laureth Sulphate (SLES)-vrij. De geuren zijn zonder allergenen. Alle producten zijn in een simpele maar aantrekkelijke verpakking gestopt zodat ze meteen herkend worden door kinderen.