Reuzeleuk Yam dobbelspel Monster

Staat: Nieuw product

Janod

JS422

Gooien maar met die dobbelstenen.... want stiekem is dat toch het leukste aan elk spelletje?

Wel in dit dobbelspel doe je niets anders, met 5 houten dobbelstenen vol kleurrijke monstertjes tegelijk. Op de bijhorende kaartjes staat telkens een andere opdracht, als je de meeste uitdagingen hebt voltooid ben je: de verdiende winnaar!

13,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02739

SamenstellingenKarton
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 5 jaar

Een klassieker in de kindvriendelijk jasje! Super leuk en kleurrijk, dit Monster dobbelspel van Janod is een leuk en educatief spel om met heel de familie te spelen!

Leeftijd: 5 - 10 jaar
Aantal spelers: 2 - 5
Inhoud spel: 45 kaartjes, plastieken beker met 5 houten dobbelstenen - spelregels in 6 talen (Frans, Engels, Duits, Nederlands, Spaans, Italiaans)
Materiaal: karton
Afmetingen doos: 19 x 4 x 26 cm

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.38
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!