Snoezige rammelaar - beer

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP059

Laat je kindje beste vriendjes worden met deze schattige beerrammelaar van FABELAB.

Zijn prachtige gele kleur en snoezige snoet staan stijlvol in elke box of park en dankzij de handige lus kan je dit grijpspeeltje ook makkelijk ophangen zodat je kindje het optimaal kan bewonderen!

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : AR-LB17

CollectieAnimal Friends
TypeBabyspeelgoed
KleurGeel
DiertjesBeer

Leuke rammelaar met beresnoet, 2 schattige ronde oortjes en een lus om het speeltje op te hangen. Dit speeltje komt regelrecht uit de nieuwe collectie 'Animal Friends' van het Deense Fabelab.

Afmetingen: 10 x 10 cm
Materiaal: 100% organisch katoen met polyester recron® vulling

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.110.030.110.05
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!