Rammelaar Carrot

Superinteressante rammelaar - Carrot

Staat: Nieuw product

Nobodinoz

NOB183

Babyspeeltjes van Nobodinoz (16)

Om naar te luisteren, naar te kijken, aan te voelen en bij weg te dromen ... deze zachte wortel rammelaar is een mooi baby activiteitenspeeltje uit de eerste collectie babyspeeltjes van Nobodinoz.

Gemaakt uit zachte terry en mooi wafelkatoen, de verschillende texturen maken het interessant, het belletje binnenin zorgt voor nog meer pret.

12,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2000000110509

CollectieSoft Activity Toys collection
TypeBabyspeelgoed
Nobodinoz printsPink

Deze knappe Nobodinoz Wortel rammelaar is ideaal om alle zintuigen van je kleintje te stimuleren en is makkelijk om met je mee te nemen om onderweg te spelen.
Het rammelend geluid stimuleert het gehoor samen het het knisperpapier in de blaadjes. Doordat deze groente erg herkenbaar is is hij leuk om naar te kijken en bij weg te dromen. De verschillende materialen en structuren zorgen er tenslotte voor dat dit babyspeelgoed superinteressant is om aan te voelen.

Afmetingen: 7 x 20 cm

Materiaal: organisch terry en wafelkatoen met Oeko-Tex Class 1 label, polyester vulling en details in knisperpapier

Gebruiksadvies: enkel wassen op delicaat en koud programma, niet weken, niet uitwringen, niet strijken

Herkomst: gemaakt in Barcelona

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
De bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het design label Nobodinoz. Wanneer je aan Barcelona denkt, denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria,…. Kortom: aan een stevige portie Spaans temperament.     Laat nu net kleur, creativiteit, passie, karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. Zo doet de uitstraling van dit merk zowel jong als oud genieten. Rugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s,... worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Er rest nog maar één ding om te doen: gewoon mixen & matchen!
Collectie Babyspeeltjes van Nobodinoz
Inspiratie en stories