Veelkleurige houten dierentrein - Zigolos

Staat: Nieuw product

Janod

JS302

In een klein stationnetje ... vind je deze bonte dierentrein, klaar voor vertrek. Word jij de nieuwe treinbestuurder? Trek aan het touwtje, en daar gaan we!
 

44,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J08202

SamenstellingenHout
TypeTrekspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Het konijn, de haan en de eend zijn mooi beschilderd in waterverf. De vrolijke kleuren en vormen stimuleren de zintuigen van je kleintje, niet alleen wanneer hij het treintje voorttrekt, maar ook wanneer hij de gekleurde blokjes stapelt of net omgooit. De hele houten set bestaat uit 25 stukken, die naar hartelust gestapeld kunnen worden, en zo bevordert deze activiteitentrein de visuele coördinatie, de motoriek en behendigheid van je kind.

Geschikt voor kleine machinisten van 12 tot 36 maanden.
Materiaal: hout.
Afmetingen: 52 x 8,5 x 18 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.10.210.561.85
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.