Zachte rammelaar vos - Foxie

Staat: Nieuw product

Haba

HAB478

Rammelaars van HABA (24)

Foxie is een zacht dierenvriendje met een belletje in zijn vossenstaart.

Dit babyspeeltje is makkelijk vast te grijpen en te verkennen door je kleintje. Bovendien trekt het de aandacht dankzij de felle kleurtjes, zacht materialen en rinkelend geluid als je er heen en weer mee beweegt.

8,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304766

CollectieVoor baby's
TypeRammelaars
Leeftijdvanaf 6 maanden

Zachte rammelaar vos Foxie van Haba, bevordert de fijne motoriek en stimuleert het grijpen. Deze schattige vos nodigt uit om te spelen en te ontdekken en de heerlijk zachte grijpring is voor kleine kinderhandjes makkelijk vast te nemen.

Afmetingen: 8 x 9,5 x 23 cm
Leeftijd: vanaf 6 maanden
Materiaal: Polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.06
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Rammelaars van HABA
Inspiratie en stories