Zachte rammelaar vos - Foxie

Staat: Nieuw product

Haba

HAB478

Foxie is een zacht dierenvriendje met een belletje in zijn vossenstaart.

Dit babyspeeltje is makkelijk vast te grijpen en te verkennen door je kleintje. Bovendien trekt het de aandacht dankzij de felle kleurtjes, zacht materialen en rinkelend geluid als je er heen en weer mee beweegt.

12,99 €

10,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1304766

CollectieVoor baby's
TypeRammelaars
Leeftijdvanaf 6 maanden
Korting- 40 %

Zachte rammelaar vos Foxie van Haba, bevordert de fijne motoriek en stimuleert het grijpen. Deze schattige vos nodigt uit om te spelen en te ontdekken en de heerlijk zachte grijpring is voor kleine kinderhandjes makkelijk vast te nemen.

Afmetingen: 8 x 9,5 x 23 cm
Leeftijd: vanaf 6 maanden
Materiaal: Polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.06
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!