figurine 3D Fold my Robot 'Chef cuisinier'

3D figuur Fold my Robot 'chef'

Staat: Nieuw product

KROOOM

KZ25775

Uit de Fold my Robot serie van KROOOM.
Deze chef kan het beste koken van alle robots. Heel de dag staat hij in de keuken om...

5,99 €

Add to my wishlist

Uit de Fold my Robot serie van KROOOM.
Deze chef kan het beste koken van alle robots. Heel de dag staat hij in de keuken om de lekkerste maaltijden te bereiden. Maar eerst heeft de kok jouw hulp nodig om zelf in elkaar geknutseld te worden!Fold my Robot staat garant voor een dubbele portie plezier. Eerst de 3D robot vouwen door stap-voor-stap instructies te volgen en dan... koken maar!

Alls zit netjes verpakt in een mooie platte doos. KROOOM speelgoed is vervaardigd uit 100% recycleerbaar karton, afgewerkt met een waterafstotende coating. Stevig, lichtgewicht en eenvoudig te monteren zonder gereedschap.

Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
162030.35
Het Israëlisch merk KROOOM combineert design en ecologie perfect met elkaar. Het innovatieve speelgoed is niet alleen educatief verantwoord, maar wordt ook vervaardigd uit duurzame materialen. Dat betekent fun voor kids én het milieu! Het speelgoed is gemaakt uit 100% recycleerbaar karton, afgewerkt met een waterafstotende coating. Stevig, lichtgewicht en eenvoudig te monteren zonder gereedschap. Bovendien staat KROOOM garant voor een dubbele portie plezier. Eerst de figuren monteren (soms met hulp van mama en papa) en dan onbelemmerd de verbeelding zijn werk laten doen! Ontdek bij de kleine zebra wat er in de KROOOM-wereld te beleven valt: vouw je eigen robots, botvier je fantasie in een 3D speelset of puzzel erop los!

product referentie :33462