Artistic Patch - te gekke DIY folieplaatjes - Cosmos

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ568

Djeco DESIGN BY Collectie (162)

Helemaal zot van het heelal en het zonnestelsel? Dan zijn deze plaatjes iets voor jou! Decoreer de kaarten met raketten of maak een kosmisch kunstwerkje van je schoolboeken met deze toffe folieplaatjes. Mieters DIY-pakket artistiek aan de slag te gaan zonder rotzooi te maken. 

Artistic Patch is een nieuwe Djeco collectie met leuke, magische, artistieke sets die geen rommel maken bij het knutselen. Het creatieve proces bestaat uit twee stappen; kleef de lijmpleister en breng vervolgens een decoratieve metallic folie afwerking aan.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09462

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenCollages
Leeftijdvanaf 6 jaar

Bij dit Artistic Patch DIY-pakket met folieplaatjes worden de volgende spulletjes meegeleverd: 12 kaarten (16 x 14 cm) om te versieren, 8 foliekaarten, 8 kaarten met patronen, een mapje om alles in te bewaren, een instructieboekje en een doosje.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Afmetingen doos: 18 x 15 x 3 cm 

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 26/12/2019
leuk om op je spulletjes te doen.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories