Badboek - Who's in the Ocean?

Reuzeleuk badboek met allemaal oceaandiertjes

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP004

Magisch boekje ideaal voor kleine artiesten, om mee in bad te nemen of rustig met een penseel en een beetje water in te kleuren. De monochrome prenten komen tot leven en krijgen kleur als je ze inkleurt met water.

Magisch cadeau, van Wee Gallery, dat gegarandeerd zal zorgen voor verwonderde blikken bij je kleintje!

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG650

Wie leeft er allemaal diep in de oceaan? Wee gallery presenteert: deze prachtige zwart-wit prenten komen helemaal tot leven als je er water op laat komen. Zo ontdek je het reuze schildpad en zijn vriendjes in hun kleurrijke biotoop.

Niet gemaakt om te gebruiken bij doorkomende tandjes. Met een droge doek proper maken, niet wassen.

Sommige badproducten kunnen de kleuren aantasten.

Verpakt in een stijlvolle leuke doos, wat het een ideaal pakje voor een verjaardag, doopsel, etc maakt!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.170.030.170.16
  • Door Steffi V.
  •  de 09/11/2020
Super boek
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.