Behendigheidsspel - Crococroc

Educatief memoryspel met houten krokodil vanaf 3 jaar

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ916

Educatieve spelletjes van Djeco (24)

Leuk én leerrijk! Met deze houten krokodil leert je kindje kleurenreeksen nabootsen. Neem een kaart en gooi het juiste gekleurde pion in de bek van de krokodil.

Deze houten krokodil stimuleert kleur- en patroonherkenning op een speelse wijze.

17,30 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ01629

TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Crococroc spel van Djeco bestaat uit een houten krokodil, gekleurde pionnen en kleurkaartjes. Volg de instructies op de kaartjes en zet de gekleurde pionnen op de juist plaats.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 21 x 10 cm

--

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Luc D.
  •  de 19/12/2023
leuk educatief spel, ook fijn motoriek komt aan bod.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Educatieve spelletjes van Djeco
Inspiratie en stories