toboggan à billes pour le bain

coole knikkerbaan voor de badkuip

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19042a

Holderdebolder, spetter spat! Zodra de baanstukken en het schoepenrad zijn bevestigd, kan het sprankelende knikkerbaanplezier meteen beginnen: de...

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6699

Holderdebolder, spetter spat! Zodra de baanstukken en het schoepenrad zijn bevestigd, kan het sprankelende knikkerbaanplezier meteen beginnen: de knikker suist razendsnel door de baan, brengt het schoepenrad in beweging en plonst ten slotte in de badkuip. Een slim detail: de afzonderlijke knikkerbaanstukken kunnen door de kleine knikkerbaanbouwers op een heleboel manieren worden opgesteld. En wie dat wil, kan ook gewoon met de opscheplepel alleen water door de baan laten lopen. Inhoud: 3 baanstukken, 1 schoepenrad, 1 opscheplepel, 1 knikker. Materiaal: polypropeen. Afmetingen: 19x7 cm (baanstukken) en 13x7.5 cm (schoepenrad). Eenvoudig met zuignappen te bevestigen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
26.312.620.60.423
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.