Educatief spelletje - Ziptou

Ideaal om de fijne motoriek te oefenen, vanaf 3 jaar

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ394

Educatieve spelletjes van Djeco (24)

Het unieke educatieve spel Ziptou helpt de fijne motoriek van jouw kleuter te ontwikkelen door ritsen, knopen en klittenband te openen en sluiten.

Beer zijn knoop moet dicht, het luipaard wil niet naar buiten in de kou met een open jas en das wil zijn jas ook dichtgeritst hebben. Help jij even?

18,90 €

15,12 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ01663

TypeEducatieve spelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Origineel educatief spel Ziptou om de fijne motoriek op ene speelse wijze bij te schaven. De 3 lieve dieren helpen kinderen met alledaagse vaardigheden.

Ontwerp: Nathalie Choux
Leeftijd: 3 jaar
Afmetingen doos: 22 x 22 x 5 cm afmetingen figuur: 16 x 11 cm

Djeco houdt van educatieve spelletjes. Heel wat klassiekers zijn door Djeco in een modern jasje gestopt. Maar ook nieuwe spellen kan je in de collectie ontdekken. Spelen is nadenken zonder verveling, het geheugen ontwikkelen, het observatievermogen aanscherpen, het stimuleren van conversaties, samen veel pret beleven en nog veel meer. Djeco heeft een groot assortiment klassieke en nieuwe spellen, rijk aan verrassingen en voor elk wat wils.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Educatieve spelletjes van Djeco
Inspiratie en stories