Rammelaar Kleurrijke piramide

Fascinerende rammelaar - Kleurrijke piramide

Staat: Nieuw product

Haba

HAB480

Rammelaars van HABA (27)

Laat je kleintje erop los spelen, kijken en ontdekken dankzij deze kleurrijke rammelaar van Haba. Makkelijk vast te nemen, leuk om mee te schudden dankzij de 2 beweegelijke ringen en verder gemaakt uit stevig beukenhout.

Een supertof babyspeeltje om je baby elke keer weer te entertainen, zowel thuis als onderweg.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304728

TypeRammelaar
Leeftijdvanaf 6 maanden

Deze kleurrijke piramide rammelaar van Haba - met 2 beweeglijke kunststof ringen -
bevordert de fijne motoriek en stimuleert het grijpen. Dit fijn eerste speeltje is gemaakt uit stevig beukenhout en zal vast en zeker jouw baby weten te fascineren.

Functie: kleppert
Afmetingen: 5,5 x 5,5 x 5,5 cm
Leeftijd: vanaf 6 maanden
Materiaal: beuk en kunststof

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.03
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Rammelaars van HABA
Inspiratie en stories