Fascinerende rammelaar - Kleurrijke piramide

Staat: Nieuw product

Haba

HAB480

Rammelaars van HABA (37)

Laat je kleintje erop los spelen, kijken en ontdekken dankzij deze kleurrijke rammelaar van Haba. Makkelijk vast te nemen, leuk om mee te schudden dankzij de 2 beweegelijke ringen en verder gemaakt uit stevig beukenhout.

Een supertof babyspeeltje om je baby elke keer weer te entertainen, zowel thuis als onderweg.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304728

CollectieVoor baby's
TypeRammelaars
Leeftijdvanaf 6 maanden

Deze kleurrijke piramide rammelaar van Haba - met 2 beweeglijke kunststof ringen -
bevordert de fijne motoriek en stimuleert het grijpen. Dit fijn eerste speeltje is gemaakt uit stevig beukenhout en zal vast en zeker jouw baby weten te fascineren.

Functie: kleppert
Afmetingen: 5,5 x 5,5 x 5,5 cm
Leeftijd: vanaf 6 maanden
Materiaal: beuk en kunststof

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.03
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Rammelaars van HABA
Inspiratie en stories