hochet Fidelia

Fleurige rammelaar - Fidelia

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13743a

Vlinder of knisperende bloem? Fidelia is het allebei! Schuif het steeltje van de bloem en je tovert warempel een schattig insect te voorschijn....

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Vlinder of knisperende bloem? Fidelia is het allebei! Schuif het steeltje van de bloem en je tovert warempel een schattig insect te voorschijn. Het hoofdje bevat een klein belletje en de verschillende blaadjes maken een knispergeluidje.
Materiaal: katoen/polyester, schuimstof.
Leeftijd: vanaf 1/2 jaar

Dit speelgoed stimuleert:
- fijne motoriek
- akoestische waarneming

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
72.580.046
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :1022