guitige gekleurd zand knutseldoos

Staat: Nieuw product

DJECO

Djeco Atelier Serie (186)

Ontdek hoe leuk en creatief knutselen kan zijn met deze prachtige doos van Djeco. De doos bevat vier prenten om in gekleurd zand te maken. Met...

14,20 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

Ontdek hoe leuk en creatief knutselen kan zijn met deze prachtige doos van Djeco. De doos bevat vier prenten om in gekleurd zand te maken. Met vooraf gedrukte genummerde delen en grote zones om met zand te bekleden. Een handig boekje wijst je stapsgewijs de weg naar 5 schitterende kunstwerken. En alles wat je nodig hebt, zit in de doos. Kortom, urenlang speelplezier voor de allerkleinsten! Inhoud: vier platen, spatel en 12 kleuren zand in potjes. Maak je keuze uit de verschillende leuke varianten!

Opgelet: 'in openlucht' en 'panda en zijn vriendjes' zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar terwijl 'regenboog van vissen' en 'wonderlijk bos' een iets hogere moeilijkheidsgraad hebben en pas geschikt zijn voor kids van 6 jaar.

Leeftijdvanaf 6 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
29.123.240.888
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!

product referentie :DJ08660

Collectie Djeco Atelier Serie
Inspiratie en stories