Hippe rammelaar Fox - clay

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP198

Fabelab's Enchanted Forest (27)

Dit zachte Vosje rammelaar is een vriendje voor het leven. Het babyspeeltje is heerlijk zacht en gemaakt van organisch katoen dat lief is voor baby's huid en de planeet.

Het rustgevend belletje houdt je kleintje bezig, is leuk, interessant en tegelijk een fijn knuffelvriendje, 2 in 1 dus!

17,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-1905705127

CollectieEnchanted Forest
TypeBabyspeelgoed
KleurRood
DiertjesVos

Fox rammelaar clay van het dromerige FABELAB. Past perfect bij de Buddy knuffel.

Materiaal: 100% organisch katoen met GOTS-label en maisvezel vulling

Afmetingen: 15 cm hoog

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab's Enchanted Forest
Inspiratie en stories