Jumbo rubberen eend - Kawan Jumbo

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR011

Je grootste eco-vriend? Dat is zonder twijfel de speelse Kawan Jumbo van Hevea!

Hij is een grote badeend voor eindeloos veel waterpret. Kawan geeft schimmels en bacteriën geen kans want heeft geen gaatje onderaan. Zo kan hij misschien niet piepen maar blijft hij wel altijd de beste en meest duurzame keuze voor je kleintje.

37,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf de geboorte

Kawan Jumbo is de grote broer van de Hevea Planet badeendjes, hij is helemaal gemaakt uit natuurlijk rubber en komt in een leuke verpakking. In tegenstelling tot vele badspeeltjes heeft dit eendje geen gaatje onderaan zodat schimmel en bacteriën aan de binnenzijde geen kans krijgen. De grote badeend is zacht, flexibel en past perfect in zelfs de kleinste handjes, het is geschilderd met plantaardige pigmenten dus als Kawan af en toe in het mondje belanden is dat geen probleem.

Kawan komt in een leuke verpakking, dit maakt het een perfect geschenkje voor zowel jongens als meisjes, gemaakt uit FSC-gecertificeerd papier.

Materiaal: 100% duurzaam geproduceerd natuurlijk rubber - vrij van PVC, BPA, fhalaten en andere kunstmatige kleurstoffen - natuurlijke kleurstoffen van plantaardige afkomst.

Afmetingen: doosje 14 x 20 x 25 cm - eendje 16 cm hoog

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.24
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!